Helgen har börjat!

Måste bara få visa min nya bladbegonia. Jag älskar den! Tänk att bladen på en växt kan vara så vackra. Ser ni att de skimrar i silver?
 
Det har varit jobbveckan from hell. Jag har rusat, stressat och sprungit, känns det som. Ändå har jag inte hunnit med trots ett gäng timmars övertid. Idag har jag representerat på en mässa och imorgon är jag ledig. Klart att två dagar borta från ordinarie arbetsuppgifter också påverkar hur min jobbvecka blev. Men ändå. Hoppas att nästa vecka blir lite rimligare. 
 
Nu är vi iallafall på båten på väg till Gotland, där vi ska spendera helgen med familj och vänner. Känns lyxigt med en långhelg.
 
Igår var vi på kliniken för ultraljud och blodprov. Cystan var kvar, men nedregleringen är ett faktum. 🙂 Ikväll har jag tagit första sprutan och äggplock lär då ske inom cirka två veckor! Jag är så pepp!
 

Dag 14 med synarela

Ivf-behandling nummer 6 i ordningen tuffar på. Snart har halva tiden gått och jag mår fortfarande topp! 🙂 Det känns så märkligt eftersom det varit rätt jobbigt under tidigare behandlingar. Jag är tacksam och kan bara hoppas att det fortsätter på samma sätt. Funderat mycket på vad det är som skiljer sig från tidigare omgångar. Det enda jag kan komma på är att jag har ändrat kosten och nu äter väldigt lite kolhydrater. 
 
Allt funkar bra hemma och trevligheterna avlöser varandra. Det enda som är lite tufft just nu är jobbet. Tycker en kollega beter sig lite märkligt emellanåt och jag har väldigt mycket att göra. Med chefen är det som vanligt... Den här veckan är sjukt späckad och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Lär bli en hel del övertid.
 
I helgen reser vi till Gotland för långhelg där fokus är att umgås med familj och vänner. Ser mycket fram emot det! ❤

Mens å mys

Idag kom mensen. Det var länge sen jag hade så ont och blödde så mycket under första dagen. Jag ville bara vika ihop mig och lägga mig på golvet. Funderade på att åka hem från jobbet, men det hjälpte med ett par värktabletter.
 
Nu ligger jag i soffan med en värmekudde på magen medan mannen lagar kvällsmat i köket och brasan värmer kropp och själ. 
 
 
Trevlig helg!