Jäkla intriger

Nu är makens syrra igång igen. Som jag skrivit om i tidigare inlägg, har maken och hon haft en konflikt under en period. Den här lett till att de för närvarande inte har någon kontakt.
 
Hon har nu börjat söka kontakt med min man igen och även hört av sig till mig. På hennes frågor har jag förmodligen svarat mer än önskat eller förväntat. Jag har tänkt mycket på flera saker som jag inte tycker är okej. Nu har jag fått möjligheten att uttrycka dem.
 
Jag har inte för avsikt att såra någon, men är medveten om att det kanske blir resultatet. Tycker att syrran kan behöva fundera lite över hur hon beter sig mot andra och att hennes agerande får konsekvenser. 
 
 
Bilder är tagen under en härlig men kall promenad på Gotland under föregående helg.

Promenad i gamla minnen

Gick en skön vårpromenad i Visby igår. Passerade huset där en av mina våldtäktsmän bodde, på den tiden. Huset var ommålat från den fruktansvärda mintgröna färg som det hade då, till en riktigt fin blå färg. Promenerade vidare, på samma gata, förbi det hus jag bodde i då. Inga större känslosvall. Jag är inte oberörd, men det är en skön känsla att jag inte helt går in i det förflutna eller bringas ur fattningen. 
 
 

På resande fot

Reser ensam i natt. Det var länge sen sist och känns lite konstigt. Jag är på väg till ön för att träffa familj och vänner. Mannen kommer på lördag. Jag har tagit ledigt några dagar och det känns väldigt skönt!
 
Tuffar på rätt bra i livet just nu. Vi hade dock ett stort gräl under förra helgen, men lyckades reda ut det och somna som vänner. Tänker att det är ett framsteg i sig.
 
När det gäller IVF, har vi bestämt oss för att påbörja nästa behandling först i april. Känns som ett bra beslut. Vi kan nog båda behöva vara få ha det lugnt och bra ett litet tag och få njuta av livet och varandra.