PMS

Fattar inte hur jag stått ut med detta under så lång tid! I vanliga fall behandlar jag min pms med Spironolakton. Det är dock inte möjligt nu då vi gör en embryoåterföring imorgon. 
 
Jag är utochin, uppochner! Förbannad! Ledsen! Gråter, skriker och beter mig allmänt obalanserat. 
 
Jag tänker igen på alla kvinnor som genomlever detta helvete varje månad och aldrig hittar någon lindring. Och jag säger igen: ge inte upp, sök hjälp på nytt och byt gynekolog tills du hittar någon som lyssnar på dig och erbjuder hjälp.
 
 
Ja, tack! 

Frozen embryo transfer

Alltså! I veckan kommer jag att få tillbaka en fryst blastocyst. Ett såkallat FET (frozen embryo transfer). Kan knappt fatta att vi gör det. Igen. 
 
Ser mycket fram emot det samtidigt som det är väldigt läskigt och väcker hopp.
 
 
Håll gärna tummarna för oss!

Pack-elände!

Ikväll har jag varit stressad och grinig. Alltid samma sak när det är dags att resa bort. Jag avskyr att packa! Det är något motstånd mot att välja ut och ta fram tillhörigheter och lägga ner dem i en väska. Rätt märkligt att det kan vara så jobbigt. Nåja, nu är det iallaall klart för den här gången. 
 
Imorgon åker vi, jag och min man, för att fira julen på Gotland med de mina. Jag längtar. 
 
Julen kommer att bli lite annorlunda i år tror jag. Det pågår en skilsmässa bland ett av paren som vi firar med. Jag hoppas och tror att julen ändå kommer att bli gemytlig.
 
 

Liknande inlägg