På't igen

Ruvar på nytt. Efter ett stort gräl på förmiddagen åkte vi till kliniken och fick den sista blastocysten återförd. Det var inga problem.
 
 
Jag är inte så glad och det känns verkligen sådär. Ibland är det svårt att veta vad man ska ta sig till. Ständigt brutna löften tär på mig, kärleken och tilliten. 
 
 
 

Över hav och land...

...reser vi ikväll. På väg till familjen för firande av både det ena och det andra. 
 
Veckan har varit sjukt intensiv. När ska man hinna leva? Eller är det detta som är livet? Nee, det är inte såhär jag vill ha det. Försöker lägga upp strategier för att minska stressen och samtidigt bli mer effektiv. När arbetsuppgifterna hopar sig behöver jag bli bättre på att prioritera och kanske till och med be kollegor om avlastning ibland. Kanske kan det även vara möjligt att säga nej till något, ibland. Men roligt! Jag tycker om mitt jobb. Men skulle vilja ha mer ledig tid. 
 
Det är inte bara på jobbet jag stressar, utan även hemma. Jag är som en maskin. Väldigt effektiv. Men det gör mig också trött att bara köra och köra. Det är ytterligare ett utvecklingsområde för mig: träna på att slappna av och släppa kontrollen. Vara lite mer katt, som min misse på bilden. 
 
I helgen finns ytterst få måsten. Bara trevligheter. Tyvärr känner jag mig lite hängig, som att jag håller på att bli sjuk. Förhoppningsvis är jag pigg imorgon när jag vaknar.
 
 
 

Jag vill också "gå runt med en permanent kräksfläck på axeln"

Idag har vi varit på dop med tillhörande firande efteråt med mat och tårta. Det var en fin och trevlig tillställning. Ovanligt få barn var med, dock verkade de flesta ha barn som av en eller annan anledning inte var med på dopet. Det är ofta så, att vi är lite ensamma om att inte ha några barn.
 
Frågan komner nästan alltid och jag har för länge sen slutet att svara "nej, men förhoppningsvis snart"! Nu svarar jag bara "nej" och byter ämne. 
 
Under måltiden fnissar mannen, som sitter mitt emot mig, till och säger "jag minns när de var sådär små och man gick runt med en permanent fläck med kräks på axeln" och visar med handen var den satt. Klump i halsen och får hejda mig för att inte börja lipa. 
 
Jag vill också ha en permanent kräksfläck. ☹