AW!

Det blir ju inte så ofta på vardagar. Å andra sidan är det väl just då man går på aw... ☺ Är nu på väg hem efter en jättemysig kväll med en kollega. Det är fint att få mat lagad åt sig och att umgås otvunget. Jag uppskattar verkligen sådant.
 
Nu är jag på väg hem till mitt hem och min man. Det känns fint. En hel del jobbiga saker har det varit under de senaste veckorna. Jag återkommer till dem inom kort. 
 
Just nu är jag inne i en intensiv period på arbetet och till viss del privat. Det är mycket att stå i. Bitvis stressigt men samtidigt roligt och engagerande.
 
Idag får ni njuta av en av mina blommande hibiskusar. Tänk att något kan vara så fulländat!
 
 

Skärgårdshelg

Ligger på hotellrummet efter en god frukost. Nu ska här slappas fram till utcheckning. På bilden ser ni vår utsikt från fönstret. Den är inte dum. Det är mysigt och just nu känns det lätt.
 
Senare tiden har dock varit rätt svår. Den frånvarande mannens återflytt var inte helt enkel. Jag tror att jag behöver vara mer tydlig med att det är lika mycket hans ansvar som mitt att vi pratar igenom saker och gör varandra trygga. Nu känns det som att jag tar den största delen av ansvaret och det känns inte bra.
 
Till stor del har det förstås känts fint också. Men det har varit tufft. Ibland har jag känt att jag stångar mig blodig för att han ska förstå saker. Även sådant som vi gemensamt kommit överens om. Förklarar och förklarar, berättar, lyfter perspektiv och visar stort intresse för honom och hans känslor och tankar. Jag får inte samma intresse tillbaka och det gör mig ledsen.