Mall of Scandinavia och påverkan

Idag känner jag mig mer positiv än på ett tag. Medicinen? Vem vet. Men förmodligen är det bara den värsta delen av månaden som börjar klinga av.
 
Idag har jag besökt Mall of Scandinavia för lite shopping. Det var första gången jag var där och jag tycker det var fint! Ser ni snön som singlar ned från taket? Så mysigt att gå runt själv utan att behöva rätta sig efter någon annan. Men sjukt stort och jag var orolig att jag inte skulle hitta tillbaka till bilen. 🙃
 
 
Intressant hur vi hela tiden, oftast utan att tänka på det, får subtila och ibland övertydliga "hintar" om vad som är bra. Vad betyder egentligen "Bra val" och vem har bestämt att just denna produkt är ett bättre val än andra produkter? 🙄
Värt att fundera lite på.
 
 
Ja, herregud. Klockan är mycket. Tänk om man slapp sova och ändå kunde vara pigg imorgon.

Julen och blåsten

Julen var fin. Så underbar som den kunde vara när själen inte riktigt är pigg. Mys med familj, goda vänner och släkt fyller på nivåerna av energi. Det är så välbehövligt.
 
Har redan ett löfte inför nästa år. Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv och behandla mig själv snällare. Sänka kraven och tillåta mig själv att vara svag. Stora ord, men jag ska försöka.
 
Snart är det dags att åka med båten hem. Det blåser som bara den, så jag gissar att överresan blir mindre behaglig.