Gammal och grå

Det har varit en fin helg! Fin, men inte så mycket tid för mig själv eller för vila.
 
Kraschade tidigare ikväll. Jag är ledsen, gammal, grå och kass. En tråkig, dålig människa. Jag vet att detta är känsloyttringar och inte speglar verkligheten. Spelar dock ingen roll. Så känner jag just nu.
 
Usch.
Tjock är jag också.

Lögner och svek - och om att kunna gå vidare

För några veckor sedan fick jag reda på att min man ljugit för mig under rätt lång tid. Det handlar om olika små saker som rör samma tema. Det har skett systematiskt sedan förra våren. Han har även ljugit för andra om vår relation och förnekat mig vid en rad tillfällen. Från i somras har han även, som ni kan läsa i tidigare inlägg, sätt sin systers känslor före mina och före vår relation. 
 
Det var hårt att få reda på allt (?) och jag har varit väldigt ledsen, arg och besviken på honom. Jag förstår att han har det svårt, samtidigt som han själv har skapat detta genom att inte stå för sina val inför andra. 
 
Jag tycker det är svårt nu att veta hur jag ska förhålla mig till allt. Jag känner inte riktigt igen mig själv just nu. Vanligtvis är jag vänlig och ganska rolig, men nu är jag mest trött och sur. När jag tittar på honom ser jag samma, vanliga, älskade man. Men jag vet inte om jag känner honom längre. 
 
Han kommer att arbeta med de bekymmer han har med att hantera konflikter. Det är bra. Vi får se hur långt det räcker. Jag har varit mycket tydlig med mina förväntningar på honom. 
 
I helgen har vi varit bortresta och hängt med massa familj. Det har varit fint för själen. 
 
 

Otvetydigt

Så. Då har testdagen kommit och gått. Resultatet var väntat. Negativt. Jag är inte mer ledsen idag än igår. Men samtidigt är det klart att hoppet finns där till viss del tills man så att säga får svart på vitt.
 
 
Det har hänt mycket här hemma. Tyvärr inga upplyftande saker. Det handlar och svek och lögner och jag har mycket svårt att förhålla mig till det hela. Jag orkar inte skriva om det nu utan återkommer till det i ett senare inlägg.
 
I helgen firas en årsdag genom att vi åker iväg och övernattar på ett trevligt ställe. Tyvärr är inte förutsättningarna de allra bästa för en fin helg. Men jag ska göra mitt bästa.