Att vara som ett tivoli

När jag tänker efter och efter att ha läst min egen blogg om hur mitt liv har varit det senaste året, har jag svårt att förstå att jag fortfarande är i ett stycke. Maken till känslostormar och ett humör och en sinnesstämning som pendlar som den värsta bergochdalbana!
 
Hur har jag orkar leva så? Och hur har min man orkat?
Svar: det har vi inte. 
 
Tufft med ständiga nya insikter kring hur operfekt jag är. Det är ju ingen. Men svårt ändå att se det i vitögat.
 
Jag inser ju att jag måste prata med honom om detta. Även om det innebär att jag släpper garden, visar mig sårbar och både blottar och erkänner mina brister och tillkortakommanden. Det gör mig rädd, osäker och får mig att känna mig liten.

Fårö

Här har jag varit sedan i torsdags. Det här varit härligt! I eftermiddag lämnar jag ön för Visby. 
Det är så otroligt vackert här och vi bor något tiotal meter ifrån en av Sveriges finaste stränder. Sudersand. 
 
Igår var vi och såg Magnus Uggla på Stora Gåsemora. Han levererade som vanligt. Lokalen för spelningen var rustik och det var lite ovant att vallfärda tillsammans med cyklande människor istället för trängseln på kommunala färdmedel.
Har en ny relationsstrategi. Den verkar funka.

Första semesterveckan

Nu har det gått en vecka av semestern. Men på något sätt känns det som ett halvt liv. Tre veckor kvar, det är som en oändlighet. 
 
Har nästan inte tänkt något på jobbet, det var som att jag helt släppte det när jag lämnade lokalen förra fredagen.
 
Under min vecka här på ön har jag hunnit med en hel del och de närmaste dagarna blir det både paddling, vindsurfing och grillning med hela ursprungsfamiljen.
 
Många långa promenader har det blivit. Lärt mig en ny fågel: kornknarr. Den låter väldigt lustigt och jag hör den hela tiden på kvällarna.