Ny start!

Idag är första dagen på vår sjätte ivf-behandling. Jag känner mig helt glad och hoppfull! Vi betalar själva och det är inte en obetydlig kostnad. Dock kommer kostnaden inte att få någon direkt inverkan på vår ekonomi. Det känns skönt och väldigt förmånligt. 
 
Idag har det varit en mycket intensiv dag på jobbet. Under förmiddagen var politikerna på besök för att få information om viktiga satsningar inför den nya budgeten. De var intresserade och hade många frågor. Hoppas att de vill fortsätta viktiga projekt som ger mervärde till medborgarna och inte lägger något på soptippen för att en annan politisk majoritet startat upp dem. Eftermiddagen har gått åt till diverse samtal med återkoppling i ärenden samt rapportskrivande. Imorgon blir det verksamhetsbesök under hela dagen. 
 
 

Helgen

På väg hem nu efter en mysig och till stor del vilsam helg. Det snöar här och var och är bara 1 plusgrad, men i bilen är det 25 sköna grader. ☺ Mycket nöjd med att ha fått på vinterdäcken för cirka två veckor sedan!
 
Bilden visar en av gårdagens drinkar. Hallon/lakrits-skalle. God men lite sliskig. Maten var underbar, älskar tapas!
 
Vi har varit på en tatueringsmässa i helgen. Blir så imponerad av många av dessa konstnärer och den oerhörda koncentration det måste krävas att måla bestående teckningar på människohud. Hittade en tatuerare vars portfolio imponerade mer än andras. Om hon hade haft tid hade hon fått göra min femte tatuering.
 
Har funderat lite på det, hur mycket som behöver pausas och avvaktas med under ivf. Vågar jag tatuera mig, vågar vi boka en resa? Ja, men det måste alltid anpassas så att det inte sabbar en behandling eller gör att den måste skjutas upp. Nu har jag iallafall bestämt att jag ska boka en tid för den här gaddningen, som jag velat göra länge nu. Färdigväntat!
 

Nulägesrapport

Inte helt på topp. Kämner mig lite känslig och skör, men kroppen den känns stark! Försöker jobba på att ha en lite mer positiv inställning till mig själv, andra och livet. 
 
 
Fått en del kritik av mannen kring sådant som inte stämmer och även kring en situation som jag redan bett om ursäkt för. Tog det väldigt hårt och blev ledsen. Till viss del kan jag förstå honom. Till den andra delen tycker jag är kritiken var väldigt orättvis. Det sa jag till honom och han tog tillbaka en del. Även jag behöver bli lite ompysslad och omhändertagen ibland. Senaste veckan har jag känt mig ensam i relationen och mest tyck att det är jobbigt när han kommer hem. Tänker att det blir bättre och att månadens pms-period precis har börjat.
 
På jobbet är det mest bra, men stressigt. Lider fortfarande av bristande motivation samtidigt som det vissa dagar kan känns så meningsfullt. Man får leva på de meningsfulla dagarna!
 
Idag har vi varit på kliniken och haft möte inför nästa ivf-behandling. Vi kör igång med nedregleringen nästa vecka. Det känns spännande, positivt och till viss del tungt. Jag kommer att må dåligt. Jag kommer att gå upp de kilon jag precis lyckats gå ner igen. Tänk om det inte går den här gången heller. (Tänk om det går!).
 
Veckan har även varit fin! Haft en kompis på besök och i början av veckan var vi och såg en konsert med ett av mina favoritband. 
 
Ser fram emot helgen, som blir lite längre än vanligt. Imorgon reser vi bort för en weekend i södra Sverige. Det ska bli skönt!