Sovande man mot min hud

Så, nu är han hemma. Vi pratade en del om framtiden i förra veckan och hur han och jag hade tänkt. Han berättade då att han ville fortsätta att bo hemma och att han inte hade för avsikt att bo i lägenheten mer. Jag hade inte väntat mig det. Samtidigt är det ju det jag har väntat på.
 
Allt känns inte helt enkelt. Det är mycket känslor och även om de flesta är glada så dyker det även upp mindre angenäma sådana. Känns bättre och bättre och samtidigt som det är ovant är det fint.
 
Att säga att jag är lycklig är nog en överdrift, men det är på väg åt ett bra håll.
 
 

Förändringar

Nu känns det som om tiden flyger fram igen! Tänker att det bland annat handlar om att semestern är avslutad för denna gång och att jag börjat jobba igen. Det har verkligen inte varit någon mjukstart, fullt ös ba! Och det gillar ju jag. ☺
 
Jag och den frånvarande maken hade ett snack tidigare i veckan. Det var bra och jag kände mig lättare efter att vi pratat. Det är så många saker som jag väntat länge på att få säga. Informerade även honom om att jag inte har mer tid att ge nu och att jag inte kommer att vänta på honom längre. Jag hade tänkt mycket på det och kommit fram till att den enda jag kan bestämma över är mig själv. Jag vill inte leva såhär längre och behöver inte heller göra det. 
 
Helgen har tillbringats på annan ort med vänner. Det är underbart och jag känner att jag fått lite ny och välbehövlig energi.
 
Bilderna nedan är tagna under en kvällspromenad tidigare i veckan.
 
 
 
 

Kräftskiva med vänner och den frånvarande maken

Igår bjöd jag några vänner på kräftskiva. Jag tillfrågade även den frånvarande maken som, förvånande nog, tackade ja och som grädde på moset beslutade sig för att övernatta i den äktenskapliga sängen. 
 
 
Det blev en mysig kväll och jag gladdes åt att ha honom här. Samtidigt som det kändes ovant. Lite som när man dejtar och inte riktigt har koll på varandra än. Och det är väl lite så det ska vara, att vi upptäcker varandra på nytt. Gällande sexet så var det fint, skönt och kanske lite fumligt från båda sidor. Vi var nog båda ordentligt nervösa. Det var härligt att känna hans händer på min kropp och all kåthet i rummet. Saknat det. Tror också att detta var en viktig tröskel.
 
Idag valde han att åka hem efter (sen) frukost och även om han gärna hade fått stanna så var det ändå lite skönt att han åkte. Trött och en del känslor att samla ihop. Det känns rätt bra. Kroppen känner sig belåten och mer tillfredsställd än på lång tid.