Nytt försök med IVF?

När mensen kom senast bröt jag ihop. Jag vet att chansen är väldigt liten att jag skulle kunna bli spontant gravid tillsammans med min man och att min reaktion på blodet väl inte var helt propetionerlig. Men vad är egentligen rimligt när det gäller känslor? Jag hoppades och blev besviken.
 
Det gick inte att dölja sammanbrottet och det finns väl inte direkt någon anledning att göra det heller. Jag vill att han ska förstå mig och försöker göra förutsättningarna för det så goda som möjligt. Mannen förvånade mig när han började prata om blastocysterna i frysen och föreslog att vi skulle ta kontakt med kliniken igen.
 
 
Det låter som en bra idé tycker jag.

Ner igen

Efter en helg med mycket innehåll tillsammans med ett helt gäng sköna människor är jag trött och glad. Mat och dryck har det inte varit någon brist på, vilket föranleder en förändring från imorgon måndag. Ikväll frossar jag i godis. Från imorgon kör jag shakes.
 
Fler som gör en förändring?
 
På bilden ser ni en av våra fina kissar. ❤
 

Firandet

Ligger i en solstol i skuggan och njuter av palmernas prasslande ovanför mig. Det blåser en del, men inte så att det stör.
 
Makens överraskning blev verkligen överraskande. Inte på ett överdådigt sätt utan mer på ett fint och oväntat sätt. Vi tog taxi till en närbelägen stad där han fiskade upp bubbel med tillhörande glas ur väskan. Sedan läste han vackra skrifter för mig. Jag blev väldigt rörd, det var så oväntat och så genomtänkt, det han läste. Dagen fortsatte med god mat, promenerande och mys.
 
Idag har vi bara slappat, men snart ska vi iväg på en, vad jag hoppas, spännande utflykt.