Småfull

Tänk att det är fredag igen! Jag har nästan druckit en hel flaska mousserande och är sådär lagom bubblig.
 
Dagen då: bra och stressig. Var på ett möte där jag gavs möjlighet till att framföra mina synpunkter på ett område där jag anser att det krävs en del förändringar. Det fina är att jag vet att möjligheterna är goda till att mina synpunkter och idéer får genomslag och på sikt kan tänkas påverka en del strukturer på ett positivt sätt.
 
Imorgon ska vi börja dagen med en brunch. det händer inte ofta, men ska bli väldigt trevligt!
 
 

Blankt nej till löneförhöjning

Idag ringde facket och berättade att de fått tag på min chef först idag. Chefen meddelade dem att det inte var aktuellt med någon löneförhöjning. Chefen upprepade att de var mycket nöjda med mig och det arbete jag utför och att det skulle märkas vid nästa löneförhandling. Det tror jag när jag ser det. Min lön är bra och jag klarar mig på den och mer därtill. Men för den position jag har är lönen väldigt låg. Jag får helt enkelt ta ställning till hur jag vill göra nu.
 
Dagen har annars varit bra. Ha hållt ett seminarium där de var väldigt nöjda och redan på plats frågade om jag kunde komma tillbaka för ytterligare seminarium.
 
Kvällen är skön. Brasan brinner och snart kommer mannen hem.
 

Kapitulera!

Dagens familjerådgivning var mycket mer givande än de tidigare två samtalen! Vi kom äntligen till kärnan av det som jag upplever som vårt främsta problem: att bryta en konflikt. 
 
Vi fick berätta om ett gräl, från respektive perspektiv, och arbeta med känslor och tankar. Ganska jobbigt, då det var som att återuppleva grälet på nytt. Men nyttigt. Ett av råden var att sluta vara för stolt och tjurskallig (dock uttrycktes det inte riktigt så).
 
För övrigt är det även idag en bra dag. ☺