Svårt med fysisk närhet

Jag vet inte hur jag ska komma ifrån min känsla av obehag inför närhet. Det är så påtaglig och något jag tänker på dagligen. Det känns inte rättvist mot honom, men jag vet inte vad jag ska göra.
 
Efter sommaren har jag haft mycket svårt för fysik närhet med min man. Vi har inte haft sex på snart två månader. Men det är inte bara det rent sexuella som är problemet utan även att jag tycker det är svårt att vara nära, kramas, ligga nära, pussas, hångla... Det är klart att detta även går ut över den känslomässiga närheten.
 
Jag tror de flesta vill ha närhet i sin relation, både fysiskt och känslomässigt. När det inte fungerar, vad gör man då? Hur kommer man tillbaka?
 
Kanske alkohol kan hjälpa.
 
 
 

Välkomnande make

Kom hem sent. Trött och med huvudvärk. Då är det välkommet att mötas av en man som lagar mat och blir glad att jag är hemma!
 
 
Dagen har för övrigt varit ganska ordinär bortsett från ett vernissage under eftermiddagen. Mäkta imponerad av duktig konstnär!
 
 

Förbud mot skägg

Är det inte på tiden att instifta ett förbud mot skägg? Det döljer ansiktet, personens anletsdrag och dessutom är det ohygieniskt.
 
Jag kan tycka att människor med skägg är lite skrämmande då det är svårt att se vem som döljer sig därunder. Det är även enkelt för dessa skäggbärare att snabbt ändra utseende genom att raka av sig skägget.
 
Även människor som normal inte har skägg kan använda sig av ett lösskägg för att maskera sig. Vi har sett detta oräkeliga gånger vid olika sorters brott.
 
Om ett förbud mot skägg införs skulle samhället bli tryggare för alla då ingen kunde dölja sitt ansikte eller använda sig av lösskägg.
 
Är inte skägg även en religiös symbol? I så fall borde det absolut förbjudas!
 
 
 
Nof said.