0

Fredag och positiva besked!

Det är (nog) inte cancer! Vi fick verkligen ett lättnadens besked tidigare i veckan. Det verkar röra sig om en benign tumör. Utredningen fortgår, men det dröjer lite till nästa röntgen och läkarbesök då bedömning är att det inte är akut. Jag är verkligen imponerad över hur snabbt min man fick hjälp och hur väl samverkan mellan olika instanser, trots den ansträngda situationen inom vården, verkar fungera.
 
Dock ringde ingen upp honom för att ge beskedet och när han själv ringde fick han veta att han skulle få svar tre dagar senare. Helt orimligt anser jag, när någon går och väntat på en potentiell dödsdom. Men han blev sedan uppringd av en läkare. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att det verkligen är ofarligt. 
 
Skönt med fredag! Just nu ligger vi i soffan och slöar, mätta och trötta. Jag ser fram emot en förhoppningsvis relativt ostörd natt efter några nätter med ovanligt många uppvak. Bebisen, som väl mer är en liten pojke än bebis, har ett par tänder är på väg vilket förmodligen är anledningen. 
 
Inga särskilda planer för helgen så det blir nog mest hemmafix. Måste verkligen säga att jag saknar att umgås med vänner. Men det är svårt att få till i dessa tider då det förstås inte blir tal om att träffas om någon har minsta symtom. Det gör ju också att det mesta i social väg ställs in. 
 
Hoppas att ni också har en skön fredag! ❤
Allmänt Barn Bebis Beröm Döden Fredag Kommunikation Lite gör mycket Läkare Positivt Rädsla Sjukdom Sjukvård Slappa Sömn