Nulägesrapport

Inte helt på topp. Kämner mig lite känslig och skör, men kroppen den känns stark! Försöker jobba på att ha en lite mer positiv inställning till mig själv, andra och livet. 
 
 
Fått en del kritik av mannen kring sådant som inte stämmer och även kring en situation som jag redan bett om ursäkt för. Tog det väldigt hårt och blev ledsen. Till viss del kan jag förstå honom. Till den andra delen tycker jag är kritiken var väldigt orättvis. Det sa jag till honom och han tog tillbaka en del. Även jag behöver bli lite ompysslad och omhändertagen ibland. Senaste veckan har jag känt mig ensam i relationen och mest tyck att det är jobbigt när han kommer hem. Tänker att det blir bättre och att månadens pms-period precis har börjat.
 
På jobbet är det mest bra, men stressigt. Lider fortfarande av bristande motivation samtidigt som det vissa dagar kan känns så meningsfullt. Man får leva på de meningsfulla dagarna!
 
Idag har vi varit på kliniken och haft möte inför nästa ivf-behandling. Vi kör igång med nedregleringen nästa vecka. Det känns spännande, positivt och till viss del tungt. Jag kommer att må dåligt. Jag kommer att gå upp de kilon jag precis lyckats gå ner igen. Tänk om det inte går den här gången heller. (Tänk om det går!).
 
Veckan har även varit fin! Haft en kompis på besök och i början av veckan var vi och såg en konsert med ett av mina favoritband. 
 
Ser fram emot helgen, som blir lite längre än vanligt. Imorgon reser vi bort för en weekend i södra Sverige. Det ska bli skönt!

Kommentera här: